A CCUSA MAGYARORSZÁGI CSAPATA

Magyarország fővárosában található irodánkból koordináljuk a területi képviselőinket. A csapat minden tagja a saját területén dolgozik, amelyikben a legjobb és így áll össze ez a csapat.

A csapatunk friss tagokkal és újult erővel vág neki a szezonnak. Összesen 3 teljes állású dolgozóval és megannyi területi képviselővel dolgozunk együtt. A budapesti iroda összes tagja már számtalanszor részt vett a programjainkon, így a legjobb kezekben lesztek a jelentkezés során.

A jelentkezés során valamennyiünkkel fogsz majd beszélni, e-mailezni és találkozni akár egy prezentáció, vagy börze erejéig, de legkésőbb a kiutazás előtti tájékoztatónkon. Hogy mindenkiről megtudj kicsit többet, görgess lejjebb és itt természetesen megtalálod az elérhetőségeinket is!

Untitled Document

TALÁLKOZZ A CSAPATUNKKAL

Zsuzsa Madaras

TUDTAD? . . .Annak ellenére, hogy Zsuzsa törzsgyökeres európai, ő készítette a legjobb s’moreokat a táborában (ez egy hagyományos, tábortűz melletti amerikai édesség).

Zsuzsa gyerekfelügyelőként ment ki egy hátrányos helyzetű amerikai gyerekeknek működtetett táborba, ahol 8-12 év közötti afroamerikai gyerekekkel dolgozott. Kedvenc tábori tevékenységei között volt a falmászás, a tipikusan amerikai Gaga ball labdajáték és az esti tábortűz. A szabadnapjait szerette 1-2 napos rövid kirándulásokkal tölteni. Jelenleg a CCUSA-nak dolgozik és nagyon várja, hogy Veled is találkozhasson a Budapesti irodában!

Peter

TUDTAD? . . .Peti egyszer átjutott reptéri check-in-en fél liter teával egy termoszban.

Peti 4 éve kezdett dolgozni a CCUSA-nál, először mint Area Rep Debrecenben. 3 alkalmas résztvevőként valamennyi kisegítő személyzeti pozíciót kipróbálta a mosoda kivételével.