(a WEUSA, azaz az amerikai vendéglátós Skype börzéink anyagát a Work Experience USA program szekcióban keresd) 

Hamarosan érkezik a CCUSA állásbörzéje! 

Egy különleges nap az amerikai tábori programon!

A helyszín: idén is a budapesti Novotel Hotel, a Blaha Lujza tér mellett!
Időpont : 2017. január 29, vasárnap délután

Olvasd el figyelmesen, az alábbi állásbörze - leírást. Szervezetünk rendkívül büszke, hogy ezt a rendezvényt minden évben tető alá hozzuk. Immár több 17 éve utaztatjuk Magyarországra neked az amerikai táborigazgatókat, hogy személyesen találkozhass velük, válogathass ajánlataik közül! 

Miért szervezzük ezeket a rendezvényeket? Sok embert helyezünk el online illetve ún. Skype börzéken, illetve időnként érkeznek hozzánk egyénileg is igazgatók, de sokan kéritek, hogy szeretnétek kicsit "beleszólni" az elhelyezés menetébe: Ezért évente egyszer megrendezzük ezt az eseményt, AHOVA MINDENKIT MEGHÍVUNK ÉS AHOL SZABADON VÁLOGATHATSZ A TÁBOROK KÖZÖTT!

További információk a helyszínről és az időpontról továbbá a résztvevő táborokról a Facebook oldalunkon (ahova december végétől kezdve naponta bemutatunk egy-egy tábort- érdemes tehát akár minden nap visszalátogatni!

Itt az idő, hogy regisztrálj - minél korábban jelentkezel, annál több állás vár rád aznap!
IDÉN, HA JANUÁR 20-IG JELENTKEZEL, FEL TUDJUK DOLGOZNI A JELENTKEZÉSED ÉS ELFOGADOTT JELENTKEZŐKÉNT JÖHETSZ A BÖRZÉNKRE!

See you at the Camp Fair on Jan 29, Sunday! :)

CCUSA MAGYARORSZÁG NYÁRI TÁBORi ÁLLÁsBÖRZE: 2017. Január 29., Vasárnap - NOVOTEL HOTEL!!

Kedves Mindenki: Gyere és válassz magadnak tábort!

A "CCUSA Camp Fair" azaz az amerikai tábori börzénk lehetőséget ad neked arra, hogy találkozz amerikai táborok vezetőivel és ott helyben megkapd a nyárra a munkádat!

Mit várhatsz ezeken a napokon:

 • Ha még nem hallottunk az angolodat, részt veszel egy barátságos CCUSA elő-interjún, ahol felmérjük az angoltudásod. Kiderül, hogy alkalmas vagy-e a programra. (az ideális, ha már hetekkel a rendezvény előtt túlesel ezen a nyelvi szintfelmérőn, de lehetőséged lesz a helyszínen is erre).
 • Találkozhatsz és beszélgethetsz összesen 13 amerikai táborvezetővel, akik az Államok különböző részeiről érkeznek
 • Beszélgethetsz CCUSA csapattal, akik már mind dolgoztak kinn, de ott lesz számos returnee (visszatérő) is, azaz olyan tavalyi jelentkezőnk már volt a kiállító nyári táborokban, így első kézből tudnak válaszolni az összes kérdésedre. 
 • A részvétel természetesen önkéntes. De miért is maradnál távol ettől a börzétől??! Hiszen itt Te választhatsz, és be tudod biztosítani a nyári álom táborodat! 
 • Sőt, a CCUSA szervezet MINDENKIT meghív a börzére, hogy esélyt adjon valamennyi jelentkezőjének és érdeklődőjének, hogy kiválassza nyári munkáját! 

MI TÖRTÉNIK EGY NYÁRI TÁBORi ÁLLÁSBÖRZÉN ÉS MIT KELL HOZNOD:

Először is azt kérjük, hogy töltsd ki az online jelentkezésedet még az állásbörze előtt - ez nem tart sokáig, nem kell elköteleződnöd, de máris tettél egy egyszerű lépést, és megkülönböztet majd azoktól, akik csak érdeklődni jönnek. Ez fontos lehet majd, mikor az igazgatóknál felvételizel. 
Ezután, ha minden részlet világos, fontos újabb lépés, hogy keress minket,és csinálj velünk egy elő-interjút, ahol felmérhetjük a nyelvtudásodat. Ha sikeresen teljesül ez a lépcső is, elfogadunk a programra, és megkérünk, fizesd be az első programdíj részletet (150€), így mi el tudjuk kezdeni feldolgozni a jelentkezésedet és előkészítjük neked az állásbörzére.

Ha ez megtörtént, nézd át a börzére érkező táborok anyagát  a linket az oldalon legörgetve találod, de Facebook oldalunkon részletesen is bemutatjuk őket, naponta egyet!

A következőket HOZD magaddal:

 • Egy hatalmas mosolyt és sok lelkesedést, hogy lenyűgözd a táborvezetőket
 • Pár fotót, esetleg videót és minden mást, amivel be tudod mutatni, hogy mit tanítanál, dolgoznál a táborban.
  Ha például gitározást tanítanál, otthon ne hagyd a gitárodat!
 • Nem kell kiöltöznöd, de azért szalonképesen jelenj meg

Ez a lehetőség csak egyszer van egy évben!

Az hazánkba-nem-látogató amerikai táborok többsége nem akar nagy létszámban magyarokat felvenni, ezért az év többi részében kisebb létszámban helyezünk el jelentkezőket a 900 másik camp-ben. De ezen a napon, remek lehetőséged lesz arra, hogy 4-5 magyarral együtt, egy esetleg több barátoddal, ismerősöddel közösen helyeződj el.

Az is fontos szempont, hogy te magad választhatod ki, pontosan hol és mettől-meddig tartó táborban helyeződj el. Van, aki a főváros, Washington DC, és van aki New York mellett töltené ezt a nyarat... Van, aki csak pontosan 9 hétig szeretne kinn dolgozni, és van, aki viszont minél tovább keresne pénzt..
Ezen a börzén mindenki szabadon választhatja ki a neki ideális tábort!

Az állásbörze arra is szuper lehetőség, hogy táborigazgatóddal személyesen találkozva, esetleg az asztaloknál ülő returnee személyzettel beszélgetve, teljes képet kapj arról, mi vár téged ebben a táborban. Gyere és válaszd ki álmaid nyári munkáját ezen a napon! A táborok sokféle pozíciókra vesznek fel jelentkezőket beleértve a következő kategóriákat:

 • Support Staff, azaz Kisegítő Tábori személyzet (konyháscsapat, karbantartó-takarító, sofőr-ezermester, lovász, mosodás, irodai asszisztens, stb.) 

 • General Counselor, azaz általános táboroztató gyermekfelügyelő

 • Sportolók és sportspecialisták, oktatók, edzők (szárazföldi sportok, labdajátékok, lovaglás, úszás és más vízi sportok, valamint agyagozás és kézművesség területéről)

Figyelem! Beengedés, jelentkezési sorrendben. Tehát, bár ők is lehetőséget kapnak, az utolsó percben történő jelentkezőknek, kevesebb az esélye a "válogatásra" a börze helyszínén. Mi azt javasoljuk, hogy legalább egy héttel a börze előtt, fejezd be és add le a teljes jelentkezésed, hogy az igazgatók láthassák, komoly szándékú jelentkező vagy. Ezután is fogadunk jelentkezést, de sokkal kevesebb időnk lesz, hogy átnézhessük, feldolgozhassuk azt,


NE SZALASZD EL A LEHETŐSÉGET! JELENKEZZ MOST, HOGY TELJES LEGYEN A JELENTKEZÉSED A 2017-eS ÁLLÁSBÖRZÉNKRE!!

Nézd meg rövid videónkat, hogyan zajlott a 2016-os állásbörzéNK!!WOW! A TAVALYI ESEMÉNY AZ aznap ESTI TÉVÉ HÍRADÓBA IS BEKERÜLT!!


Mindenkit meghívunk! 

- Az összes jelentkezett, elő-interjúzott, de még el nem helyezett CCUSA résztvevőnk hivatalos az állásbörzénkre, és ők VIP belépővel elsőként mehetnek be, mikor még minden pozíció szabad!!

- Utolsó pillanatban hallasz az eseményről? Csak ismerkednél a lehetőséggel? "Visitor belépővel" , kötelezettség-mentesen is eljöhetsz a börze második felében. Így is sikerülhet aznap állást kapnod, de ha mégsem, legalább képet kapsz a táborokról. És ha aznap jelentkezel, visitorból résztvevő leszel, és már másnaptól elkezdünk neked is állást keresni a börzére el nem jött, több mint 900 amerikai tábor között!

Itt megtekinthető a táboroknak a listái, akik eljönnek Budapestre! 
Kattints ide: CCUSA Állásbörze 2017. január 29., vasárnap (13 tábor!, dátumok, weboldalaik, pozíciók.. stb)
Letölthető a táborok leírás: CCUSA Állásbörzén résztvevő táborok listája

Örömmel látjuk, hogy valamennyi idei tábor régi, jól bevált camp: mind voltak tavaly is Magyarországon, ismét eljöttek, hogy találkozzanak veled, és hogy válassz közülük!

Állásbörzénket idén is budapesti Novotel Hotelben rendezzük meg (a Blaha Lujza tér mellett).

A belépés a börzére INGYENES!* 

*A belépéshez szükséges:
 • Teljesen kitöltött online jelentkezési lap a ccusa.hu/APPLY oldalon.
 • Az összes szükséges dokumentum leadása
 • Sikeres angol nyelvű interjú
 • és elfogadás után 150€ jelentkezési díj befizetése (online vagy utalással). Visitor belépővel beléphetsz ingyenesen is, és beszélgethetsz az igazgatókkal, de állásajánlatot, szerződést csak a díj befizetése után szabad.

Ami NEM szükséges a belépéshez:

 • Jelentkezési videó
 • Útlevél fénymásolat
 • Hatósági Erkölcsi Bizonyítvány
 • Egészségügyi papír

..ezek mind csak később kérjük majd kora tavasszal (videót sikeres börze elhelyeződés esetén egyáltalán nem kérünk). 

 További információkat majd emailben küldünk, amint kitöltötted az online jelentkezést. Bármilyen kérdés esetén hívd a 36-1-2447941-es vagy 36-30-3271-500 irodai számainkat.

A rendezvény napján budapesti irodánk zárva tart, de a fenti telefonszámok működnek majd!