A CCUSA MAGYARORSZÁGI CSAPATA

Magyarország fővárosában található irodánkból koordináljuk a területi képviselőinket. A csapat minden tagja a saját területén dolgozik, amelyikben a legjobb és így áll össze ez a csapat.

A csapatunk friss tagokkal és újult erővel vág neki a szezonnak. Összesen 3 teljes állású dolgozóval és megannyi területi képviselővel dolgozunk együtt. A budapesti iroda összes tagja már számtalanszor részt vett a programjainkon, így a legjobb kezekben lesztek a jelentkezés során.

A jelentkezés során valamennyiünkkel fogsz majd beszélni, e-mailezni és találkozni akár egy prezentáció, vagy börze erejéig, de legkésőbb a kiutazás előtti tájékoztatónkon. Hogy mindenkiről megtudj kicsit többet, görgess lejjebb és itt természetesen megtalálod az elérhetőségeinket is!

TALÁLKOZZ A CSAPATUNKKAL

Mate Heller

CCUSA Country Coordinator

TUDTAD? . . .Máté csukott szájjal is tud fütyülni amit a táborban minden gyerek tátott szájjal nézett!

Máté 2 nyarat töltött Camp Hazenben ami egy YMCA tábor. Gyerekfelügyelő volt mind a két alkalommal. Úgynevezett Day campben dolgozott, ami azt jelentette, hogy a gyerekeket reggel hozzták és délután vitték haza. Kedvenc tábor időtöltése volt az úszásoktatás 4 éves gyerekeknek, Szabadnapjaiban rengeteget utazott a környéken így sok helyet csodálhatott meg. Jelenleg a CCUSA irodájában vár téged, hogy életed legjobb nyarát szervezhesse meg neked.

Anna Bognar

CCUSA Program Coordinator

TUDTAD? . . .Anna Seattleben a Pike Place Market piacon a tengerben úszó medúzák látványától elragadtatva ette élete első amerikai fánkját.

2014 nyarán gyerekfelügyelőként dolgoztam a Washington állambeli River Ranch lány cserkésztáborban, ahol összesen ketten voltunk magyarok. Ezáltal rengeteget fejlődött az angoltudásom, nem cserélném el semmire ezt a lehetőséget. Legjobban azt szerettem, amikor új dolgot mutathattam a gyerekeknek és mivel látták, hogy bátran vállalom, semmi sem tarthatta vissza őket sem. Például miután felsorakozott a csapatom a stégen kora reggel, elsőként ugrottam a tó hűvös vizébe (Polar Bear jump). A nyár folyamán rengeteg gyönyörű várost látogattam meg, most viszont a CCUSA irodájában azon serénykedek, hogy nektek is hasonló élményekben lehessen részetek!

Julianna Kaczmarczyk

CCUSA University Representative for Corvinus University of Budapest
In 2018 participated on the Camp Counselors USA Program as Support Staff. I Worked at Camp Laurel South

Fun fact? . . .I travelled in my pyjamas from San Francisco to New York. We even had a transfer in St.Louis, and no one noticed! (Or no one cared)

I had the pleasure to work as kitchen staff at Camp Laurel South in the state of Maine. We had to work quite a lot - but it was a lot of fun because we could work together with so many amazing people from around the world. There wasn't a moment when I was bored during the whole summer, we always had something to do. The leadership took care of us, organized us amazing programs, and helped with everything. The kids were really sweet, at the end of the sessions we even got some thank you-notes from them.


Enikő Siska (Eni)

CCUSA University Representative for Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME)
In 2018 participated on the Camp Counselors USA Program as Support Staff.I Worked at Camp Laurel South

Fun Fact??... I became a huuuuge peanutbutter-jelly fan, after I tried that sandwich for the first time, I was eating only just PBJ at least for one week.

US Camp experience: It was the best summer of my life. We are talking about the camp as a workplace, but it's more than a simple workplace. It's also home, where everybody is your friend, your family. We had a lot of incredible experiences together, and I'm sure, that these relationships are lifelong friendships.