A CCUSA MAGYARORSZÁGI CSAPATA

Magyarország fővárosában található irodánkból koordináljuk a területi képviselőinket. A csapat minden tagja a saját területén dolgozik, amelyikben a legjobb és így áll össze ez a csapat.

A csapatunk friss tagokkal és újult erővel vág neki a szezonnak. Összesen 3 teljes állású dolgozóval és megannyi területi képviselővel dolgozunk együtt. A budapesti iroda összes tagja már számtalanszor részt vett a programjainkon, így a legjobb kezekben lesztek a jelentkezés során.

A jelentkezés során valamennyiünkkel fogsz majd beszélni, e-mailezni és találkozni akár egy prezentáció, vagy börze erejéig, de legkésőbb a kiutazás előtti tájékoztatónkon. Hogy mindenkiről megtudj kicsit többet, görgess lejjebb és itt természetesen megtalálod az elérhetőségeinket is!

TALÁLKOZZ A CSAPATUNKKAL

Mate Heller

CCUSA Country Coordinator

TUDTAD? . . .Máté csukott szájjal is tud fütyülni amit a táborban minden gyerek tátott szájjal nézett!

Máté 2 nyarat töltött Camp Hazenben ami egy YMCA tábor. Gyerekfelügyelő volt mind a két alkalommal. Úgynevezett Day campben dolgozott, ami azt jelentette, hogy a gyerekeket reggel hozzták és délután vitték haza. Kedvenc tábor időtöltése volt az úszásoktatás 4 éves gyerekeknek, Szabadnapjaiban rengeteget utazott a környéken így sok helyet csodálhatott meg. Jelenleg a CCUSA irodájában vár téged, hogy életed legjobb nyarát szervezhesse meg neked.

Zsuzsa Madaras

CCUSA Program Coordinator

TUDTAD? . . .Annak ellenére, hogy Zsuzsa törzsgyökeres európai, ő készítette a legjobb s’moreokat a táborában (ez egy hagyományos, tábortűz melletti amerikai édesség).

Zsuzsa gyerekfelügyelőként ment ki egy hátrányos helyzetű amerikai gyerekeknek működtetett táborba, ahol 8-12 év közötti afroamerikai gyerekekkel dolgozott. Kedvenc tábori tevékenységei között volt a falmászás, a tipikusan amerikai Gaga ball labdajáték és az esti tábortűz. A szabadnapjait szerette 1-2 napos rövid kirándulásokkal tölteni. Jelenleg a CCUSA-nak dolgozik és nagyon várja, hogy Veled is találkozhasson a Budapesti irodában!

György Nahlik

CCUSA University Representative for Óbuda University
Worked in 2017 at Camp Scatico

TUDTAD? . . .Egyszer megettem hat palacsintát reggelire. Szeretek veszélyesen élni!

2017-ben New York államban dolgoztam karbantartóként egy hagyományos táborban. Kedvenc tábori szerszámom a faltörő kalapács és a golfkocsi volt

Video

Dorina Guba

CCUSA University Representative for Pázmány Péter Katolikus Egyetem
Worked in Timber Lake Camp and then Yellow Submarine Pizza & Subs on the Work Experience USA program

TUDTAD? . . .Az igazi Philly cheesesteak és Supreme pizza kipróbálása nélkül haza se érdemes jönni Amerikából!

Először 2013-ban dolgoztam a New York állambeli Timber Lake Campben, ahol a support staff tagja voltam. Következő alkalommal már egy nagyobb falatra vágytam, így belevágtam a Work Experience USA programba, melynek keretein belül lehetőségem volt a North Carolina állambeli Yellow Submarine étteremben pincérkedni. Most azon dolgozom, hogy bármelyik program iránt is érdeklődsz, belekóstolhass az amerikai álomba.

Janos Spanyol

CCUSA University Representative for Sopron - Soproni Egyetem (West Hungary) and Budapest
Worked at Holiday Home Camp

Luca Peterffy

CCUSA University Representative for Corvinus University of Budapest

Tudtad? Egyszer egy kenuban éjszakáztam a szabad ég alatt. A komfort zónán kívüli élményt a víz ringatása és a csillagok csodás látványa tették igazán különlegessé!

2017 nyarán a csodálatos Washington állambeli Camp River Ranch lány cserkésztáborban dolgozhattam konyhai asszisztensként.  A kezdeti könnyebb feladatok elvégzése után nyár végére már nehezebb feladatokkal is meg kellett birkóznom, például volt olyan nap, amikor a vegetáriánusok ebédje rajtam múlt. Konyhán dolgozni nem csak azért éri meg, mert új recepteket tanulhat az ember, hanem azért is, mert senki mást nem szeretnek jobban a táborozók, mint aki a finom ebédet szolgálja fel nekik.

Worked at Camp River Ranch

VIDEO

Mira Wahby

CCUSA University Representative for Corvinus University of Budapest
Worked at Camp River Ranch

Kiss Virág

CCUSA University Representative for Pannon University
Worked in Trail’s End Camp in 2017

TUDTAD? . . .Még New Yorkban is sikerült meglepnem az ott élőket, mikor egy nagypárnát ölelve sétáltam át a városon és néztem meg a nevezetességeket.

2017 nyarán Pennsylvania közepén, egy Trail’s End nevű táborban van, ahol konyhában dolgoztam. Munkám felszolgálást és salátabár felügyeletét jelentette, de ezen kívül sok más konyhai munkában is segítettem. Kedvenc tábori időtöltésem a vízi parkon való játék volt.

VIDEO

Lazar Laszlo

CCUSA University Representative for Károli Gáspár Református University
Worked at Echo Hill Outdoor School

Zsuzsa Szabo

CCUSA University Representative for University of Debrecen
Work at Camp Half Moon

Varga Balázs

CCUSA University Representative at BME - Budapest University of Technology and Economics
Work at Camp Chatuga

2017 nyarát a Dél-karolniai Camp Chatuga-ban töltöttem counselorként. Teniszt és kosárlabdát oktattam. Mit jelentett nekem ez a nyár? -experience, new friends, fun, nature, English knowledge, open-mindedness, travel.- Megérte? Yessssss!

Dora Brlas

CCUSA University Representative at University of Pécs
Worked at Camp Greentop

Dora Fuleki

CCUSA University Representative at Semmelweis University
Worked at Camp Louise