• CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img

CONSTRUCTION

RÉSZLETEK

Elhelyezés

Számos céggel alakítottunk ki szoros kapcsolatot Kanada-szerte, így könnyen találunk neked is hozzád illő állást! A jelentkezés folyamán lehetőséged nyílik alaposan megismerni munkaadóinkat, a térképen való elhelyezkedésüket és az általuk biztosított pozíciókat. Ezek közül a legmegfelelőbb megtalálásához egy Job Preference Formot kérünk tőled, amiben felsorolod a neked szimpatikus elérhető munkaadókat, pozíciókat és helyszíneket ezzel segítve csapatunk munkáját abban, hogy az elképzeléseidnek megfelelő helyen tudj dolgozni. Akármelyiknél is helyezkedsz el, mi garantáljuk, hogy a fizetésed minimum heti $300-$600CAD között lesz. A munkaórák miatt se aggódj, maximum 30-40 órát tesznek ki hetente! A szabadnapjaidat is előre tudni fogod, hogy biztosan jusson rengeteg időd megcsodálni a helyi látványosságokat.

Vízum Ügyintézés

A CCUSA a vízumigénylésben sem hagy magadra! Az elsőtől az utolsó lépésig melletted állunk és segítünk a számodra megfelelő vízumtípus kiválasztásában és a kézhez vételéhez szükséges lépésekben.

Utazási segédlet

A te CCUSA irodád összeköt az általuk preferált utazási irodával, hogy biztosan a legjobb ár-érték arányú repjegyet vehesd meg.

Utasbiztosítás

Biztonságod érdekében kötelezővé tettük, hogy utasbiztosítást köss kiutazás előtt legalább 3 hónapra. Abban az esetben kell hosszabb időre megkötnöd magadnak, ha a munkaadód nem köti meg neked a 3 hónap letelte utáni időszakra, Ha szeretnéd, ránk is bízhatod biztosításod ügyét! Válaszd a CCUSA insuranceplan-jét, aminek köszönhetően a Kanadában töltött idő egészében nyugodt lehetsz, hiszen biztosítva vagy akár dolgozol, akár utazgatsz. Ennek díja a választott biztosítás típusától és a kint töltött idő hosszától függ. Keress meg minket további információkért

Érkezés után

Kanadában töltött első két éjszakád árát mi álljuk abban a városban, ahova érkeztél, hogy kellemesen szokhass hozzá az időeltolódáshoz, felfedezd a helyi látványosságokat és elkezdd beszerezni a munkavállaláshoz szükséges dokumentumokat. A CCUSA teljes körű tájékoztatást ad nem csak arról, hogyan igényeld meg a Social Insurance számodat, hanem arról is, hogy hogyan nyiss kanadai bankszámlát. A tovább utazás, tehát a végállomásodra való eljutás megszervezésében is számíthatsz ránk!

Szállás

A munkaszerződésed időtartamára szállást kell találnod, amiben vagy a munkaadód vagy a Work Adventures Canada (WAC) nyújt segítséget számodra. Legtöbb munkaadónk gyakorta foglalkoztat külföldi munkavállalókat, így általában szállást is biztosítanak kedvezményes áron.

Támogatás

A CCUSA-nál biztonságban vagy, hiszen az egész jelentkezési procedúra folyamán melletted állunk és segítjük lépteidet.  Beveszünk privát WAC csoportunkba Facebookon, hogy összekössünk a világ többi WAC jelentkezőjével Kanadát is beleértve. Exkluzív interjúnkon vehetsz részt és ellátunk hasznos infókkal, hogy a legjobbat hozhasd ki jelentkezésedből és megcsíphesd a legjobb pozíciók egyikét! Megadjuk neked a nap 24 órájában hívható telefonszámunkat, ahol bármilyen kérdést feltehetsz és rendelkezésedre állunk vész esetén ezzel is éreztetve veled, hogy sosem hagyunk magadra.

DÍJAK ÉS FIZETÉS

A bruttó fizetésed minimum heti $300-$600CAD között less és a szabadnapjaidat is előre tudni fogod, hogy biztosan jusson rengeteg időd megcsodálni a helyi látványosságokat.

Alább láthatóak a Work Adventures Canada/Construction program díjai. Kérünk, vedd figyelembe a teljes díj kiszámításakor az erkölcsi bizonyítvány, a biztostás, a repülőjegy, a magaddal vitt zsebpénz és a szállás díjait it.

Program Fees
Application Fee €125 EUR
Acceptance Fee €655 EUR
Additional Fees
Work Permit Holder Fee $155 CAD
Biometrics $85 CAD

ALKALMASSÁG

 • 18. életév betöltése
 • elköteleződés 4-6 hónapra
 • korábi munkatapasztalat
 • megfelelsz a Canadian Work Permit vízumkövetelményeinek.

Ha a fentieknek megfelelsz és készen állsz egy életre szóló élményre jelentkezz most a CCUSA Work Experience Canada programjára  Apply today!

JELENTKEZÉS

Jelentkezési folyamat

 1. ezen a linken tudsz jelentkezni Apply
 2. Tölts ki és küldj vissza minden szükséges dokumentumot a CCUSA-nak és fizesd be a programdíjat. Ne felejtsd el elolvasni és aláírni a Program Agreementet is!
 3. Egy héten belül meg fogunk keresni és egyeztetünk időpontot személyes interjúra.

Júniustól decemberig fogadunk új jelentkezőket.

MUNKÁLTATÓK

Szerencsések vagyunk, hogy egy csoport izgatott munkáltató Kanada szerte bízik és fogadja nemzetközi jelentkezőinket. Munkahelyek függnek, hogy mikor jelentkezel és a milyen lehetőségek vannak. Ezért azt ajánljuk, hogy hamar kezd el a jelentkezést, hogy megkaparintsd álmaid munkáját-