A CCUSA SEGÍT A KARRIEREDBEN/TANULMÁNYAIDBAN

Éppen nyári diákmunkát keresel, vagy csak a következő lépést a karrieredhez? A CCUSA-nak mindenkinek tud ajánlani egy tengerentúli programot! Amellett, hogy jól érzed magad, kinn szerzett tapasztalat segíteni fog a karrieredben és még az önéletrajzodban is jól mutat majd!

Ezenfelül, aki turizmust, vendéglátást vagy amerikanisztikát tanul vagy üzlettel kapcsolatos tanulmányokat (hogy csak néhányat említsünk) folytat, előnyt is szerezhet, ha részt vesz a Work Experience USA programunkon, ahol akár Te is kiválaszthatod a céget, ahol dolgozni szeretnél akár 3 hónapot is* (* néhány cégnél korlátozások lehetnek ami a WEUSA programra vonatkozik a J-1-es vízum szabályok miatt)

Nem csak életed legjobb nyári munkáját kapod, de nagy előnye, hogy diákként:

  • TAPASZTALATOT szerzel a gyakorlatban és kipróbálhatod az elméleti tudásod egy új, izgalmas közösségben és kultúrában.
  • TANULHATSZ új, hasznos dolgokat miközben együtt dolgozol a többi személyzettel a világ minden tájáról
  • TALÁLHATSZ egy neked való munkát vagy dolgozat/projekt témát, továbbá ezzel növeled a tapasztalatodat és az önéletrajzod kiemelkedőbb lesz
  • KIEMELKEDŐBB lesz a jelentkezésed, amikor jelentkezel egy munkára! Mivel dolgoztál egy másik kultúrában, országban, ez megmutatja a kezdeményező képességed és függetlenséged, ezáltal még inkább érdekesebb jelentkezővé válsz a felvételiztető számára!

Javítani az alkalmazhatóságot

"Alkalmazhatóvá tenni magad nagy lépés ahhoz, hogy megkapd azt a munkát, amit szeretnél – a jól képzettség csak a fele…. a másik fele a tapasztalat, leginkább a külföldön szerzett tapasztalat!"

Amikor majd elkezdesz munkát keresni és jelentkezni a tökéletes munkára, egy cipőben fogsz járni kb. másik 2 millió jelentkezővel, szóval nagyon fontos, hogy te kiemelkedsz a többiek közül és, hogy fel tudsz mutatni gyakorlati tudást és tapasztalatot, amit keres az adott munkáltató. Ha részt veszel egy CCUSA programon,  ez ahhoz is hozzásegít, hogy a neked szükséges tudást fejleszd és tapasztalatot szerezz, ami által javul az elhelyezkedési esélyed.

Részt venni egy CCUSA programon ideális lehetőséget ad arra, hogy bemutasd a munkáltatónak tapasztalataidat a következőkről:

  • könnyebben ki fogod venni részed a csapatmunkában, amikor más nemzetiségű emberekkel dolgozol együtt
  • Időbeosztás és felelősség
  • emberek közötti kapcsolatok 
  • életrevalóság: azaz függetlenség és érettség
  • vezetői képesség és kommunikáció.

A munkáltatók jobban érdeklődnek az olyan jelentkezők felé, akik utaztak már az országon kívülre és van munkatapasztalatuk egy másik országban. Ez megmutatja, hogy képes vagy elfogadni az új kihívásokat és könnyen beilleszkedsz egy másik környezetbe. 

Akár diák vagy még, akár már dolgozol, ha részt veszel egy CCUSA programon ezáltal előrébb lépsz az életben. Továbbá ha látnak egy nemzetközileg ismert cég nevet az önéletrajzodban, ez HATALMAS előnyt ad neked a karriered során!