A CCUSA KIJELÖLT J-1 SZPONZOR

CCUSA piacvezető a nemzetközi munkaerő piacon. 1986 óta segítünk fiataloknak, hogy lehetőségük nyíljon megosztani a kultúrájukat és tanuljanak másik kultúrákból.

A CCUSA az Amerikai Egyesült Államok külügyminisztériuma által kijelölt J-1 vízum szponzor szervezet. A CCUSA szorosan együttműködik a külügyminisztériummal annak érdekében, hogy minden jelentkező  kiváló tapasztalatokat szerezzen az Államokban és, hogy a szabályokat, rendeleteket betartassa. A te J-1 vízumszponzorodként te megnyugodhatsz, mivel a CCUSA mindig pontos és naprakész információkkal (ahogy kapjuk a külügyminisztériumtól) lát el téged.

Jelentkezőként egy CCUSA J-1-es programon, a CCUSA lesz a kapcsolattartód az elejétől a végéig, amíg te az Államokban tartózkodsz. A CCUSA folyamatosan kapcsolatban lesz veled, hogy meggyőződjön arról, hogy jó élményeket szerzel a nyár folyamán és válaszoljon neked bármilyen felmerülő kérdésre. A CCUSA továbbá a te megbízottad, hogy biztosítson neked elég információt a kulturális eseményekről, és visszajelzést kapjon arról, hogy te milyen eseményeken vettél részt.