SZÜLŐKNEK

A CCUSA-RÓL RÖVIDEN

1985 óta biztosítjuk a legmagasabb szintű szolgáltatást 15 globális programunkon. 60 irodánk található világszerte, ahol megvannak a forrásaink, az eszközeink és a tapasztalatunk. A CCUSA magyarországi szervezete 1990 óta biztosít gyermekének egy felejthetetlen élményt, úgy ahogy azt már megtettük több mint 7000 jelentkezőnkkel. Továbbá megtalálhatóak vagyunk a Az Amerikai Egyesült Államok külügyminisztériumának a hivatalos szponzorlistáján, a magyarországi Amerikai Nagykövetség honlapján, és a Fővárosi Munkaügyi Központban bejegyzett engedély számunk: 46537-4/2004-0100-319.
Ha bármilyen kérdés felmerült önben mindenkit szívesen látunk új irodánkban az Andrássy út 10. III/301. szám alatt.

ELŐNYÖK

Egy fiatal, aki részt vesz egy CCUSA programon, utána újult erővel tér vissza és külföldi munkatapasztalattal. Nem csak kialakul bennük a függetlenség, érettség és megértés, de egy új élettapasztalattal térnek vissza, ami felkészíti őket a jövőre!
Ha gyermeked jelentkezik akár a Camp Counselors USA, akár a Work Experience USA programunkra, megnyugodhatsz, mert egy hivatalos J-1 vízum szponzor céget választottak. A CCUSA az egyik a két hivatalos amerikai J-1 vízum szponzor cég közül. Ez a támogatás azt jelenti, hogy minket az Amerikai Egyesült Államok külügyminisztériuma jelölt ki arra, hogy szorosan együtt dolgozva a jelentkezőkkel segítsük őket a J-1-es vízum megszerzéséhez, ami a munkájukhoz majd szükséges lesz.

INTERJÚK/BIZONYÍTVÁNYOK/VÍZUMOK

Ha jelentkezel bármelyik CCUSA programra, több jelentkezési lépésen kell átmenned – online jelentkezés, ahol megmutatod a te készségeidet és tapasztalatodat, befizeted a jelentkezési díjat, hogy lássuk az elkötelezettségedet a programra, ezután részt veszel egy CCUSA interjún, hozol magadról referenciákat (különböző programjaink más és más referenciák szükségesek).
A programtól függően szükséges vízum, hatósági erkölcsi bizonyítvány és egészségügyi papírok is. Ezeket általában egy harmadik helyről kell beszerezni, de a CCUSA ebben is segít és napra kész segítséget ad.

BIZTOSÍTÁS

Minden résztvevőnk teljes körű balesetbiztosítással van ellátva a munkaszerződés ideje alatt, ezek a költségek benne foglaltatnak a programdíjainkban, a szerződés lejárta után lehetőségük van a jelentkezőknek további 30 nap eltöltésére az Államokban. Ez a résztvevő saját döntésén alapul, a CCUSA erre az időszakra is nyújt biztosítási lehetőséget. Azonban a már meglévő egészségügyi problémákat nem fedezi a biztosítás.

TÁMOGATÁS

A CCUSA teljes támogatást nyújt mind itt Magyarországon, mind abban az országban ahova utazol velünk. Emellett amerikai irodánk a nap 24 órájában rendelkezésedre áll. Minden jelentkezőnk kap tanácsot és segítséget az utazásukhoz még a program megkezdése előtt. Néhány programunkon kötelező a részvétel egy kiutazás előtti tájékoztatón, ahol mindent részletesen elmondunk a jelentkezőinknek.

REPÜLŐJEGYEK

A programtól függően választható, hogy a jelentkező magának veszi-e a repjegyet és ezáltal rugalmasan választhatja ki magának a repülési adatok, vagy pedig a CCUSA vegye meg azt. Együtt dolgozunk egy helyi utazási ügynökséggel, tőlük mindig az aktuális legjobb árakat kapjuk és segítenek bármely jelentkezőnknek, akik segítséget kérnek tőlük repülőjegy vásárlásban.

PROGRAMDÍJAK

Minden programunknak különbözőek a díjai, a díjszabás minden programnál külön-külön megtalálható. Egyéb, harmadik félnek fizetendő költségekkel is számolni kell, így pl.: J-1 vízumjelentkezés, orvosi papír, hatósági erkölcsi bizonyítványigénylés. A CCUSA-nak fizetendő programdíj fedezi a biztosítást, a a magyarországi és USA-beli személyes támogatást, orientációkat, repülőjegyeket (ha olyan programot választ) és egyéb szolgáltatásokat is. Bizonyos díjak visszatéríthetőek, ha a jelentkező visszalép a programból (lásd a különböző programok szerződéseiben a specifikus visszatérítési feltételeket)